Nyhed

Både Per Andersen og Christian Ildor (tv) ser frem til samarbejdet med udgangspunkt i det nye domicil i Holbæk

Ny stor spiller på det vestsjællandske køleområde

Kalundborg og Holbæk bliver lagt sammen – i hvert fald på køleområdet. Fra 1. maj 2020 er Kalundborg Køleservice A/S og Holbæk Køl A/S nemlig samlet under samme tag.

Med henholdsvis 24 år og 8 år i branchen er det to erfarne firmaer, der fremover vil arbejde sammen og bruge hinandens kompetencer. Baggrunden for sammenlægningen er et ønske om at styrke begge virksomheder. Kombineret med en lille smule rettidig omhu.

-Ja, vi kan vel godt kalde det et generationsskifte, siger direktør for Kalundborg Køleservice A/S Christian Ildor og fortsætter:

– Jeg er rigtigt glad for at lægge mit livsværk i hænderne på netop Per Andersen. Per har tidligere været ansat hos os og kender derfor mange af vores kunder. Gennem årene er vi mødtes i brancheforeningen ”Dansk Køl og Varme”, hvor jeg er formand, og har talt om denne overtagelse i et par år. Nu syntes vi begge, tiden var inde, og matchet helt rigtigt.

Direktør Per Andersen fra Holbæk Køl A/S er enig:

-Der er mange synergier i at lægge vores firmaer sammen. Begge steder har vi fokus på at give god service til lokale, hvad enten det er virksomheder eller private kunder. Derfor er der mange ting, som kører parallelt allerede. Samtidig giver sammenlægningen begge firmaer mulighed for både at tilbyde andre ydelser. For eksempel har vi i Holbæk netop ansat en overmontør med speciale i CO2-køleanlæg, som virksomhederne i Kalundborg-området nu også får glæde af.

– Det passer supergodt med vores virksomhedsprofil, slår Christian Ildor fast.

– Vi skræddersyr anlæg, når der er specifikke udfordringer, der kræver køleteknisk viden. Det kan for eksempel være et stort lagerrum, som skal omdannes til opbevaring af medicin og derfor kræver præcis temperaturregulering. Vi har altid sat en ære i at kombinere viden og erfaring med den nyeste teknologi, og her er Per helt på samme side.

Nyt domicil giver endnu bedre service

I forbindelse med sammenlægningen får firmaerne nyt fælles hovedkontor på Rørvangsvej i Holbæk. Og det er et meget bevidst valg, fortæller Per Andersen:

– For rigtig mange af vores kunder er tiden kritisk, fordi produktionen er afhængig af, at køleanlægget fungerer. Med vores nye domicil i Holbæk har vi nu kun et minut til motorvejen og tre minutter til Skovvejen. Vi har stadig montører, som kører ud fra forskellige steder i området, og da vi nu bliver 13 i alt og får flere vogne i spil, udvider vi vores fælles radius betragteligt og giver samtidig kortere ventetid for kunderne.

I starten kører firmaerne videre under hvert sit navn. Hen ad vejen er det planen, at sammenlægningen bliver ført igennem hele vejen under navnet Holbæk Køl A/S.

– Jeg bliver i virksomheden et stykke tid endnu og ser frem til at hjælpe vores kunder og Per godt i gang med samarbejdet, siger Christian Ildor.

– Og jeg ser frem til et godt parløb, bakker Per Andersen op og tilføjer:

– Jeg glæder mig helt vildt til at lære både kunderne og lokalområdet omkring Kalundborg bedre at kende.

Kontaktperson:
Direktør Per Andersen, Holbæk Køl
Telefon 30 48 43 00

Læs mere om Holbæk Køl A/S på www.4300cool.dk